Книги в кошницата
(0) 0.00 лв.
 
 
   
 

Светлин Наков

Fundamentals of computer programming with C# Въведение в програмирането с Java Основи на програмирането със C# Принципи на програмирането със С# Програмиране за .NET Framework. 2 том

Светлин Наков (www.nakov.com) е вдъхновител на хиляди млади хора да се захванат с програмиране и технологии. Години наред обучава софтуерни инженери. Започва да преподава с курсове в Софийски университет, в Технически университет и в НБУ, след това създава Национална академия по разработка на софтуер, по-късно преминава в Телерик и става основен двигател на Софтуерната академия на Телерик. Постепенно образователните му инициативи за ИТ сектора прерастват в нещо по-голямо и значимо: Софтуерен университет (http://softuni.bg), който предоставя качествено образование, професия и работа за софтуерни инженери + висше образование. Към юни 2014 г. в Софтуерния университет учат 550 студента, а хиляди гледат безплатните онлайн курсове.

 

Светлин Наков има зад гърба си 15-годишен опит като софтуерен разработчик, ръководител на ИТ проекти, преподавател, консултант и предприемач, автор е на 7 книги за програмиране, лектор е на стотици конференции, семинари и обучения. Автор е на стотици безплатни видео уроци по програмиране и софтуерни технологии с над 100 000 гледания в YouTube. Носител е на наградата "Джон Атанасов" на Президента на България за приноса му към развитие на информационните технологии и информационното общество. Мечтата му е да направи България силициевата долина на Европа.


 Връзки