Книги в кошницата
(0) 0.00 лв.
 
 
   
  Страници: 1112
 размер: 17 x 24 cm
 подвързия: избери
 Език: Български
 ISBN: 978-954-400-527-6
 
Въведение в програмирането със C#

Ако искате да се захванете сериозно с програмиране, попаднали сте на правилната книга. Наистина! Това е книгата, с която можете да направите първите си стъпки в програмирането. Тя ще ви даде солидни основи от знания, с които да поемете по дългия път на изучаване на съвременните езици за програмиране и технологии за разработка на софтуер. Това е книга, която учи на фундаменталните принципи на програмирането, които не са се променили съществено през последните 15 години.
Не се притеснявайте да прочетете тази книга, дори C# да не е езикът, с който искате да се занимавате. С който и друг език да продължите по-нататък, знанията, които ще ви дадем, ще ви останат трайно, защото тази книга ще ви научи да мислите като програмисти. Ще ви покажем и научим как да пишете програми, с които да решавате практически задачи по програмиране, ще ви изградим умения да измисляте и реализирате алгоритми и да ползвате различни структури от данни.

Тази книга е най-подходяща за начинаещи. Тя е предназначена за всички, които не са се занимавали до момента сериозно с програмиране и имат желание да започнат. Тази книга стартира от нулата и ви запознава стъпка по стъпка с основните на програмирането. Тя няма да ви научи на всичко, което ви трябва, за да станете софтуерен инженер и да работите в софтуерна фирма, но ще ви даде основи, върху които да градите технологични знания и умения, а с тях вече ще можете да превърнете програми-рането в своя професия.
Ако никога не сте писали компютърни програми, не се притеснявайте. Винаги има първи път. В тази книга ще ви научим на програмиране от нулата. Не очакваме да знаете и можете нещо предварително. Достатъчно е да имате компютърна грамотност и желание да се занимавате с програмиране. Останалото ще го прочетете от тази книга.

 
Цена: 16.00 лв.
Отстъпка за вас: 3.20 лв.
Крайна цена: 12.80 лв.

изчерпана наличност

Share |