Книги в кошницата
(0) 0.00 лв.
 
 
   
  Страници: 304
 размер: 15 х 22 сm
 подвързия: мека
 Език: Български
 ISBN: 978-619-00-0900-9
 
Около Ирландия с хладилник

„Не само блестящо написана, но и прекалено смешна, за да я четете сами на обществено място • Sunday Independent

 „Историята на Хоукс показва ирландците с цялата им оригиналност от най-добрата им страна • Daily Telegraph

 „Отчасти автобиография, отчасти пътепис, отчасти щуротия, достойна за Гинес • Irish Times

 „Абсолютно брилянтен Тони Хоукс – от началото до края!“ • Doncaster Courier

 
Както всички добри истории, и тази започва с облог.

По време на безпаметна пиянска вечер Тони Хоукс – известен британски музикант, писател и комик – приема залог от 100 паунда, за да обиколи на автостоп Ирландия за един кален­дарен месец, като носи със себе си и хладилник.

По време на този луд месец Тони и хладилникът му срещат истински принц и посещават най-бедния крал на Земята, а хладилникът е кръстен. Те сърфират заедно, участват в ергенски фестивал и единият от тях прави секс, без другият да знае.

Щастливата съдба се намесва под формата на жизнерадостен радиоводещ, който убеждава Хоукс да се обажда всеки ден и да споделя докъде е стигнал в пътуването си. За една нощ Хоукс става легенда – получава прозвището „Човекът-хладилник“ и всякакви хора искат да му помогнат да постигне целта си, колкото и глупава да е тя.

Абсурдната история за това необичайно приключение е пълна с интересни герои, един от които е и самият Тони Хоукс с неговото очарователно чувство за хумор. Остроумните му наблюдения ще ви накарат да се смеете с глас.

Макар и написана в един приятен и безгрижен тон, книгата улавя щедростта, топлината и хумора на Ирландия и добротата на нейните леко ексцентрични жители.

 
Цена: 15.00 лв.
Отстъпка за вас: 3.00 лв.
Крайна цена: 12.00 лв.
Share |