Листо на вятъра

Листо на вятъра

ISBN: 978-619-00-0483-7
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Чужд и неестествен за скромната Елена, лъскавият свят на кинозвездата Сам Мейс става нейно изпитание, когато тя се потапя в него доброволно, водена от желанието си да е близо до този мъж. Попаднала в илюзията на Холивуд, българката се пита осъзнава ли актьорът тази заблуда. Ще разпознае ли той част от душата си в своята асистентка? Убежденията му ще се окажат предизвикателство за Елена и двамата ще разберат, че отношенията им са твърде сложни, за да бъдат просто служебни. Когато позволят на чувствата си да се проявят, това ще бележи началото на новия им живот, в който ще търсят начини за съвместно духовно израстване.

Как любовта ще накара различията да се стопят и мъдростта да измести негативните убеждения и предразсъдъците? Как не е важно да искаме да постигнем нещо, а просто да живеем в едно чувство, което да преобрази света за нас, а ние да сме собствените му творци? Как идеалистичните и книжни представи се сблъскват със своето отражение и до какво преосмисляне води това? Как на душата не ѝ е възможно да ни подведе въпреки бариерите, които сами си поставяме, водени от страховете?

Тази история е за стопяването на страха и раждането на нова реалност от доверието в сърцето.

Жанр Белетристика
Размер 17 x 24 cm
Страници 676 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word