Книги в кошницата
(0) 0.00 лв.
 
 
   
 

Фабер ви предлага най-доброто в Предпечатната подготовка, Дигиталния и Офсетов печат.        

Издателският екип може да разработи за вас графични проекти за бизнес- или рекламни материали – от единичните елементи до цялостната рекламна стратегия.

    Ако искате да издадете при нас своята книга, от вас се иска само ръкопис – оттам нататък поемат нашите специалисти, които могат да направят
» набор на текст
» ортографска корекция*
» стилистична редакция*
» сканиране (от книги, снимки или диапозитиви)
» обработка и ретуширане на растерни и векторни изображения
» изготвяне на макет за книжно тяло
» изготвяне на проекти за корици и облекла за твърда подвързия (най-малко 2 бр.)
» подготовка и разпечатване на оригинали, експониране на филми.
    Разбира се, за нас не е проблем изготвянето на карти, таблици, чертежи, математически и други формули, както и разработването на специални шрифтове.
    Ако желаете изданието да е в електронен вид, отново сте на правилното място – можем да изработим всичко необходимо – от менюто и софтуера на диска, до обложката и опаковката му.
    Ние не броим коректурите – ще направим толкова, колкото са необходими, за да стане текстът ви перфектен.

    И знаете ли кое е най-хубавото?

За клиенти, които използват нашия офсетов печат, всички предпечатни услуги са безплатни!

 
* ортографска корекция и стилистична редакция са допълнителни услуги, които не влизат в предпечатната подготовка. Те се извършват от професионални редактори и коректори и цената им в зависимост от вида и сложността на текста е от 0,60 до 1.20 лв. за стандартна машинописна страница (1800 знака). За тези услуги на чужд език цената е по договаряне.

Дигитален печат

    Разполагаме с 4-цветна цифрова печатна машина (формат SRA3 – 320 x 456 мм), подходяща за отпечатване на всякакви материали в малък и среден тираж на всички видове хартии и картон от 60 до 300 гр./м2.
   Фабер притежава и разработена по собствена технология линия за дигитален печат на книги – т.нар. BOOKS ON DEMAND (книги при поискване). С нея може да се отпечатват с възможно най-доброто качество книги в малък тираж – дори 1 бр., като цената на отделния екземпляр е винаги една и съща. Тази технология е много подходяща за дисертации, дипломни работи, сигнални и проектни бройки, пробни тиражи. Цените са без конкуренция при тиражи до 100 бр., особено при по-голям обем на книгата. Допълнително предимство е, че по всяко време могат да се правят допечатки без никакво ограничение в тиража, и да се правят всякакви корекции и промени.
   Заб. Предпечатната подготовка, извършена от нас за книгите, отпечатани по дигитален способ, се заплаща. Цената й зависи от трудността на съответния проект (от 30 ст. на страница)

   Предлагаме висококачествен пълноцветен офсетов печат до формат 50/70 см., както и:
   » UV лакиране – автомат за UV лакиране на материали от 150х180 до 650х450 мм, до 600 гр./м2, със скорост до 4500 л./час. Специално разработен за работа освен с офсетови, и с дигитално отпечатани материали, както и с отпечатани със солвентни мастила. Идеалната алтернатива на ламинирането. Цените са без конкуренция в областта, не се включват разходи за подготовка!
   » Експониране на филми ­– 358 х 500 мм, до 3556 dpi (250 lpi)
   » Ламиниране (ширина до 350 мм) – едностранно и двустранно
   » Всички довършителни операции за изработка на бизнес и рекламни материали (визитни картички, бланки, папки, фактури и формуляри, покани и поздравителни картички, менюта, плакати, опаковки) и на книжна продукция:
     • дипляни
     • брошури 
     • книги
   Книгите могат да бъдат с мека (шевно или безшевно скрепване) или твърда (прав гръб или кръглена) подвързия.

   Изработената от нас продукция се опакова в термосвиваемо фолио, натронова хартия и кашони и се доставя до адрес, посочен от клиента.

   Освен всичко това, винаги можете да се обърнете към нас, ако имате въпрос или желаете консултация по някоя от дейностите, изброени по-горе. Ще ви отговорим с удоволствие и напълно безплатно.

   Ако желаете да получите от нас оферта, можете да го направите тук.» Връзки