Ново
Гласът на северния вятър

Гласът на северния вятър

ISBN: 978-619-00-1455-3
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

 

„Гласът на северния вятър“, с автор Светлана Любомирска, е вторият й след дебютният „Прекъснати връзки“, в който главни действащи лица са психиатърката Виан Нилсен и детектив Марк Тибо.

Виан Нилсен и Марк Тибо пристигат от Франция, за да прекарат своя меден месец на норвежките фиорди в семейната къща на нейните предци. Съвсем неочаквано тя е въвлечена в ситуация, която преобръща представите й за това място и слага точка на очакването й за спокойна и щастлива коледна ваканция. Виан трябва да разплете сложна история, започнала още през четиридесетте години на миналия век, в края на Втората световна война. В нея са замесени както нейният дядо, така и други мъже, живеещи в малкото норвежко селце Флом. Извършено е убийство, което слага началото на разплитането на серия от престъпления, чиито корени се крият в тъмните недра на дълбоко психично разстройство и жажда за отмъщение. Миналото се преплита в настоящето, за да достигне момента на една неочаквана развръзка. Хора от различни епохи по стечение на обстоятелствата се оказват въвлечени в една сложна игра на съдбата. И всичко това идва с полъха на северния вятър и настъпващата вълшебна Коледа.

Жанр Белетристика
Страници 224 страници
Размер 14,5 х 21,5
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word