Ново
Денят на Северозапада

Денят на Северозапада

ISBN: 978-619-00-1448-5
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

„Денят на Северозапада” е ироничен и остросюжетен роман, който не заклеймява и не порицава, а изобразява една действителност, която няма как да не е смешна... Компромат за кюлчета злато, митинги под прозорците на Министерския съвет с искане на оставка, протести на медицински сестри, референдум за независимост на Северозапада, провеждан в затънтено градче, близо до Атомната електроцентрала, със заплаха за възможен атентат срещу нея... далавери с апартаменти... Ще се справи ли премиерът?... Единственият българин, удостоен с дан седма степен и черен колан за любовно изкуство от Обществото на японските гейши... Налага се все пак да повика на помощ един могъщ генерал, бивш шеф на Държавна сигурност. И той мобилизира старите кадри.

Новият роман на автора отразява неговите разбирания, че единственият начин да се примирим с абсурдното си съществуване (според екзистенциалистите) не е любовта, защото е невъзможно да обичаш всичко и всички, а иронията. Освен, че ни примирява с цялата шантавост на битието, тя ни помага и да се забавляваме.

Жанр
Страници 0 страници
Размер
Подвързия
Език
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word