Завръщане от сенките

Завръщане от сенките

ISBN: 978-619-00-1524-6
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

„...Ава вече знаеше истината. Тя върна снимката на нощното шкафче и продължи да търси из стаята. Започна внимателно да отваря чекмеджетата едно по едно. Тениски, пуловери, бельо и чорапи – всичко неизползвано от шест години. Сякаш семейството все още живееше тук – всичко бе малко по-овехтяло, малко по-прашно, но животът се виждаше във всеки един елемент. Апартаментът не бе пипнат, нищо не бе взето – това бе тяхната спалня, тяхното интимно място! Там бяха дрехите, които бяха носили; брачното легло, в което бяха спали, и снимките с техните най-близки. Но в този на пръв поглед приятен уют, който струеше от всеки един детайл в обикновената спалня, имаше тайна! Голяма тайна, надвиснала над семейството като черна сянка – като призрак, който витаеше из този въздух, който в момента Ава вдишваше. Вече знаеше, че именно тази тайна бе довела до смъртта на двойката.“

Във втория роман „Завръщане от сенките“, историята на българската героиня от романа „Двойна реалност“, вече под името Августина Уилямс, продължава. Писателката и бивш профайлър се връща в страната си след шест години отсъствие. Убиец от миналото ѝ се завръща и се проявява отново, а тя е решена този път да го разкрие и да постави край на престъпленията. Преди всичко, обаче, трябва да се изправи срещу сенките в самата себе си.

Жанр Белетристика
Страници 248 страници
Размер 14,5 х 21,5
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word