Защо обичаме жените

Защо обичаме жените

ISBN: 978-954-775-600-7
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Защо обичаме жените излиза в навечерието на Коледа през 2004 г. и е изчерпана за една седмица. Препечатвана е многократно и до края на 2005 г. в Румъния са продадени 100 000 екземпляра.
Защо обичаме жените е най-продаваната книга не защото смалява ръста на автора си, а защото е най-дружелюбна към читателите. Дори леко фамилиарна. Но това не бива да заблуждава. М. Картареску винаги играе и никога не е еднозначен. „Ослепителният” свят на писателя се отразява в тази малка книжка с всичките си характерни черти.
Защо обичаме жените е сборник с разкази, макар да оставя впечеатление, че авторът разказва мемоари. Разказани са няколко невъзможни любовни „истории”, няколко провокационни мистификации, няколко праволинейни есеистични текста на интимна тематика. Книгата оставя впечатление за особена, красива изоморфност, характерна и за другите прозаически книги на писателя. Макар да е „стъкната” от публикувани в женски списания разкази, сборникът е органична част от големия свят на Картареску, светът на „запазената марка М.К.”

Жанр Белетристика
Размер 13 х 20 cm
Страници 184 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word