Изнудвачът

Изнудвачът

ISBN: 978-619-000-941-2
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

 

„Изнудвачът“ е вълнуващ политически трилър, история за корупция, власт, политика и журналистика, и за мръсните тайни помежду им.

Топ-журналистът Георги Георгиев и изкусителната пиарка Магдалена Младенова изнудват с компрометиращ сексклип за триста хиляди евро влиятелен управник, номиниран за „Кмет на годината“.

Кметът Пламен Радев изнудва политическите си опоненти и прибягва до брутални средства.

Максим Максимов – Лорда, емигрант в Швейцария и мултимилионер с огромен авторитет, ловко манипулира правителството и всяка власт по ключови за сигурността на страната военни сделки.

Калоян Иванов – магнетичен млад мъж с много тайни и пороци, в плен на двойствената си природа. Зад страстта към парите и безскрупулното отношение към конкурентите обаче се крие ранимо и жадно за обич сърце.

Николай Мартинов е успял предприемач със собствен бизнес, лидер на гражданско движение, който се превръща в жертва заради принципите и почтеността си.

Лора Маринова е главен редактор на влиятелния областен всекидневник „Полет“. Млада и амбициозна, разочарована от предишна връзка, страхуваща се да обича…

Гълъбина Добрева – Габи – самотна майка и дългогодишен репортер. Една нейна реплика ще преобърне живота на няколко човека…

Кой е най-големият изнудвач и коя е най-голямата жертва?

„Изнудвачът“ разкрива безкомпромисния свят на властта, фалшивия блясък и интригуващи любовни истории.

 

 

Жанр Белетристика
Страници 240 страници
Размер 15 х 22 сm
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word