Книга на лицето

Книга на лицето

ISBN: 978-619-00-0336-6
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Тази книга е моят Фейсбук. В нея разказвам за различни пътешественически абсурди, за мача Полша – Англия, за парфюма „Ангел“, за Хъмфри Богарт, за меланхоличните вампири, за снимките на писатели, за стадо рисувани трамваи, за плаването с лодки в Латвия и в романите на Хемингуей и Флобер, за паспорта на Мицкевич, за езика на влюбените, за срещата ми с Бьорн Борг и за още сто неща, които по някакъв начин са важни за мен.

Това не е книга само на моето лице, това е и книга на всички онези лица, без които не бих могъл да разказвам за своето. Ето някои от моите „приятели“ (или по-скоро „близки непознати“), които ще срещнете из тези страници:

Андре Агаси, Виктор Юго, Роланд Барт, Ян Карски, Шарл Бодлер, Зигмунт Крашински, Лео Бенхакер, Шодерло дьо Лакло, Карен Бликсен, Карл Май, Реймънд Чандлър, Херман Мелвил, Шатобриан, Хенри Милър, Джон Максуел Кутси, Юлиуш Словацки, Кажимеж Гурски, Тадеуш Бой-Желенски.

Жанр Публицистика
Размер 14,5 х 20 cm
Страници 448 страници
Подвързия Твърда подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word