Крава и бреза

Крава и бреза

ISBN: 978-619-00-0345-8
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Малък сборник със 70 стихотворения, избрани от пет стихосбирки на изключителната финландска поетеса Хели Лаксонен. И едно неиздавано досега стихотворение като подарък към българските читатели.

Неслучайно това е най-популярната поетеса на Финландия, а книгите й се издават във впечатляващи тиражи. В своето поетическо творчество Хели Лаксонен съчетава елитарната и популярната литература, а всяко стихотворение пробягва през различните регистри на комичното и ироничното. Като се прибави и това, че тя пише на диалект, задачата да се преведе такава поезия става уникално трудна. Но също така уникалният екип - преводачката Росица Цветанова и поета Марин Бодаков – се е справил по един чудесен начин. Прибавяме прекрасните илюстрации на Силвия Калоянова и получаваме книга, каквато много рядко може да се срещне, и то не само в България.

Наслаждавайте се!

 

Към статията от блога „Четири дни с един слънчев лъч“

 

Жанр Поезия
Размер 16 x 16 cm
Страници 128 страници
Подвързия Твърда подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word