Ново
Най-красивите 20 тропически острова в света

Най-красивите 20 тропически острова в света

ISBN: 978-619-00-1641-0
Цена за Вас:

Авторът на тази книга Пламен Тодоров е посетил 92 държави за 23 години и е изпълнил детската си мечта да обиколи света.
Най-голямата му страст са пътешествията до екзотични държави и острови, които винаги очароват със своята неповторима природа, храна и гостоприемство. Места, в които живеят мили и искрени хора, сякаш недокоснати от цивилизацията, с които е напълно естествено веднага да създадеш приятелства.
В тази книга авторът споделя своите пътувания именно до тези места, от които има много незабравими спомени и преживявания, които са го направили истински щастлив.
И не само това – в книгата за най-красивите тропически острови той ни показва, че ние също можем да имаме своето незабравимо пътешествие, да се докоснем до тези райски места.
Оказва се, че това далеч не винаги е толкова скъпо, колкото повечето хора си мислят. С правилно планиране и в подходящото време всеки може да си позволи мечтаното пътуване и да се наслади на желаното от него по-продължително пътешествие, дори и с ограничен бюджет.
Желаем ви приятно четене на тази много интересна и полезна книга, а когато изберете маршрута си – и едно незабравимо реално пътешествие по местата, които тя описва.

Жанр География / Пътеводители
Страници 160 страници
Размер 17 x 24 cm
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word