Обществена поръчка

Обществена поръчка

ISBN: 978-619-00-0753-1
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

„Обществена поръчка“ е разтърсващ политически трилър, в който се преплитат художествена измислица и реално случили се събития. Вълнуваща история за корупция, власт, политика, журналистика и мръсните тайни помежду им.

Пламен Радев  е хладнокръвен и пресметлив управник, устремил се на всяка цена към втория си кметски мандат.

Антоанета Първанова е институция в града – главен редактор и съсобственик на Издателска къща „Антика“ и най-тиражния областен всекидневник „Полет“. Жена с огромна власт и влияние, без предразсъдъци, но и без личен живот, която знае как да подчини събития и хора на личния си интерес.

Атанас Пашов – Пъшо е крупен предприемач, кръстник на кмета, негов финансов и политически благодетел, който го държи с космически комисионни от обществени поръчки.

Лора Маринова от амбициозна и напориста репортерка, отдадена единствено на кариерата си, ще израсте до чувствена млада жена, която освен любовта ще открие много истини и лъжи за света около себе си.

Николай Мартинов е успял млад предприемач със собствен солиден бизнес. Бунтар по природа, той знае, че не може да промени системата, но ще се опита да я подчини. Дали ще успее…

Съдбите на тези силни личности се преплитат в интригуващи истории за пари, слава, любов, секс и власт.

 
Жанр Белетристика
Размер 15 х 22 сm
Страници 304 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word