Около Ирландия с хладилник

Около Ирландия с хладилник

ISBN: 978-619-00-0900-9
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

„Не само блестящо написана, но и прекалено смешна, за да я четете сами на обществено място• Sunday Independent

 „Историята на Хоукс показва ирландците с цялата им оригиналност от най-добрата им страна • Daily Telegraph

 „Отчасти автобиография, отчасти пътепис, отчасти щуротия, достойна за Гинес • Irish Times

 „Абсолютно брилянтен Тони Хоукс – от началото до края!“ • Doncaster Courier

 
Както всички добри истории, и тази започва с облог.

По време на безпаметна пиянска вечер Тони Хоукс – известен британски музикант, писател и комик – приема залог от 100 паунда, за да обиколи на автостоп Ирландия за един кален­дарен месец, като носи със себе си и хладилник.

По време на този луд месец Тони и хладилникът му срещат истински принц и посещават най-бедния крал на Земята, а хладилникът е кръстен. Те сърфират заедно, участват в ергенски фестивал и единият от тях прави секс, без другият да знае.

Щастливата съдба се намесва под формата на жизнерадостен радиоводещ, който убеждава Хоукс да се обажда всеки ден и да споделя докъде е стигнал в пътуването си. За една нощ Хоукс става легенда – получава прозвището „Човекът-хладилник“ и всякакви хора искат да му помогнат да постигне целта си, колкото и глупава да е тя.

Абсурдната история за това необичайно приключение е пълна с интересни герои, един от които е и самият Тони Хоукс с неговото очарователно чувство за хумор. Остроумните му наблюдения ще ви накарат да се смеете с глас.

Макар и написана в един приятен и безгрижен тон, книгата улавя щедростта, топлината и хумора на Ирландия и добротата на нейните леко ексцентрични жители.

Жанр Белетристика, Спомени / Мемоари, Културология, Нехудожествена литература
Размер 15 х 22 сm
Страници 304 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word