Осъден от съдбата

Осъден от съдбата

ISBN: 978-619-00-0257-4
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Книга за трагичната съдба на един високоинтелигентен човек, инж. Стефан Влайков (Теди), преминал през дебрите на прехода към демокрация в нашата страна, живял и работил в България и в САЩ. Тази съдба – невидима, ала винаги присъстваща, определя живота на човека, независимо от случайностите, с които той е изпълнен.

В края на 60-те години на миналия век Теди извършва предателство към най-близката си жена и така става непряк причинител на смъртта ѝ. През следващите десетилетия до началото на трансформацията на българското общество, започнала  с Десети ноември 1989 година, въпреки богатата си духовна култура и висока чувствителност,  той не може да избяга от постъпката си в миналото. Обстоятелствата се стичат така, че Теди извършва още едно предателство – предава съмишлениците си. И не може да избяга от себе си, живеейки в Ню Йорк, Сейнт Луис и Санта Фе през следващите десетилетия… Последното му предателство е предателството към самия себе си.

Жанр Белетристика
Размер 14,5 х 20 cm
Страници 560 страници
Подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word