Полет до седмото небе

Полет до седмото небе

ISBN: 978-619-00-0059-4
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

ЕРОТИЧЕН РОМАН

Илюстрации: Борис Димовски

 

Странджа е защитена територия от Атанас Радойнов срещу всякакво бездарие.
                      
Проф. д-р Михаил Неделчев


     Иронично, топло, мъдро и философски вглъбено Атанас Радойнов извлича еротиката и секса кондензирано като в притча за монотонното всекидневие, което магически се преобразява в жизнерадостна хармония, щом го докосне еротичното желание.
     Радойнов умее да митологизира своите художествени реалности, а „… който може да внушава митове, постига повече от най-добрия изобретател“. (Ел. Канети)
    Сюжетната рамка в „Полет до седмото небе“ е отворена, пластична и превръща една обикновена седмица в края на странджанското лято в библейска седмица на еротично сътворяване, а воденицата, където протича то, чрез и в словото става сцена на естествени страсти.
    Събралите се при наследниците на Хитър Петър – братята Шейрети, в една компания лесовъд, търговец, овчар, фелдшер, геоложка, лекарка и др. всяка вечер си разказват еротични видения, които пълнокръвно обладават героите като кънтящо митично ехо. Първичността му от своя страна въздейства върху участниците в нерамкираните по време сказания, формира ги, облагородява ги и ги мотивира не просто сладкодумно и благо да си разправят различни приказки от 1001 нощ, но сами да станат участници в любовни авантюри.
    Може да се каже, че главното действащо лице в романа е еротичното слово, издигнато до онтологичен фактор.
    Романът се чете леко и с удоволствие независимо дали любовта е за читателя светло предчувствие, вълнуваща реалност или сладък спомен.

Жанр Белетристика
Размер 15 х 22 сm
Страници 176 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word