Политиката е нашата душа

Политиката е нашата душа

ISBN: 978-619-00-0667-1
Продуктът не е наличен.

ПОЛИТИЧЕСКАТА КОМУНИКАЦИЯ В ЦАРИГРАДСКИЯ ПЕРИОДИЧЕН ПЕЧАТ НА БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ НА ХІХ ВЕК

„Политиката е нашата душа“ е достойно попълнение на стойностните изследвания в областта на история на журналистиката и медиите у нас и по света.
Сред приносите на книгата са проучването на корените на модерната българска политическа комуникация, на взаимопроникването между политика и преса, нейните ролеви параметри, понятийния и категориален багаж, манипулативността на политическия език в медийния дискурс. Въведен е за първи път в научно обращение значителен обем от текстове от възрожденската периодика.
Интердисциплинарният труд предоставя научен масив, методология – полезни за редица хуманитарни науки. Включително самоотвержено изготвения за първи път „Регистър на политически понятия и категории, употребени в дефинитивен контекст в цариградския печат (1869 – 1877)“.
В днешно време, жадно за ценности, за почтеност –  у нас, по света, монографията на Десислава Андреева е живителна и за изследователи, и за най-широк кръг читатели.
проф. д-р Здравка КОНСТАНТИНОВА

Жанр История / Археология, Социология / Политология, Културология, Нехудожествена литература
Размер 17 x 24 cm
Страници 628 страници
Подвързия Мека подвързия
Език
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word