Ново
Психология на личната сигурност

Психология на личната сигурност

ISBN: 978-619-00-1466-9
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

  „Доказаната в изследването хипотеза, състояща се в допускането, че сигурността на индивида е в голяма степен психологически зависима от личностните му особености, които са основен фактор, определящ степента на влиянието на социалнопсихологическите условия върху нея, представлява съществен принос в науката, който следва не само да се популяризира, но и да се възприеме, като една от парадигмите в сектора.“

Доц.д.н. Георги Георгиев

 

Сигурността има смисъл, само ако служи за постигане на изконната цел на живота и неговия смисъл – благополучието на хората. В такъв аспект е силно под въпрос проблемът за експертната обективна оценка на уж добре функционираща система, напр. за национална сигурност, когато всички симптоми в обществото свързани с благополучието на хората показват проблеми. В подобен контекст, дисертационният труд на д-р Деян Хаджийски е явление в българската наука и е предизвикателство пред гилдията, която се занимава с научното осветляване на аспектите на сигурността.

 Проф.д.н. Валери Стоянов

 

Жанр Психология
Страници 192 страници
Размер 14,5 х 20 cm
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word