Ново
Разкрий ме, ако можеш

Разкрий ме, ако можеш

13 истории с неочакван край и изненадващи решения. Можеш ли да ги отгатнеш?
ISBN: 978-619-00-1663-2
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Какъв късмет извади току-що да вземеш в ръце тази супер странна книга! Край със скучния и монотонен живот поне в следващите дни! Направо отивай към касата и не задавай въпроси!
Въпросите са вътре и са към теб! Ще имаш ли достатъчно логика и съобразителност да оцелееш в сблъсъка си с нея?
Първо ще попаднеш директно в центъра на войната между две цивилизации, а мисията за мир на принцеса Кармелита току-що се е провалила. След това ще разбереш, че едно пране може да се окаже най-фаталното събитие в живота на млада двойка, детектив Мърфи почти ще умре, преследвайки жесток убиец, защото бизнесът е рискован. Ники от нашия клас определено ще продължи да бъде най-странното същество на света, а Ханк - най-големият късметлия, когото сте виждали. Едно любопитно момче ще се изправи срещу духа на антикварния магазин. Той по случайност е и властелин на мълниите и гръмотевиците.
Тъкмо оцелял от този водовъртеж, ще се сблъскаш с истински кръвопиец на остров Мадагаскар, ще научиш как няколко банана могат да ти провалят живота, джунглата вероятно ще убие един кръвожаден гангстер пред очите ти, ще погледнеш към бъдещето на Земята през 2030 година, а след това... След това ще се пренесеш в Благоблинград, преследвайки Призрачния рубин – най-скъпоценният камък (реално) съществувал някога на Земята, а интервю ще ти вземат лично от „Гоблейшън Таймс“. После османците ще нападнат едно българско село и трябва бързо да решиш къде да скриеш най-ценното имàне на Горан. А накрая двама напористи младежи от Бъркшир Хатауей ще се състезават за най-голямата награда в корпоративния свят на Америка.
Ти трябва да решиш загадките, за да може всичко и за всички да завърши добре.
Хващам се на бас, че няма да успееш! :)

Жанр Нехудожествена литература
Страници 164 страници
Размер 14,5 х 20 cm
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word