Фустанела

Фустанела

ISBN: 978-954-400-062-2
Продуктът не е наличен.

Вместо рецензия - коментари на читатели от мрежата:

Докосна съзнанието ми тази книга. Дори остави трайни следи. Близка ми е темата за несретниците, неуспелите в живота, клошарите ...
Сюжетът е взет от реалния живот.Мислим, че много неща зависят от нас, но нещо променя живота ни безвъзвратно.И тръгваме по нанадолнището, ако това може да се нарече нанадолнище.С годините все повече понятията ми се объркват и се чудя кое е успех-добрата кариера, житейски традиционното, или волният и различен живот на рибарите и клошарите.
Хората, описани в романа, са като нахапаната риба - рибата си е нормална, но не е за продаване (не се котира на пазара на общоприетите норми). Колко добре го е написал авторът...
Публикувано от valka на 26.05.2009


И книгата на Атанас Липчев наистина заслужава най-висши адмирации, истина ти казвам, брат!
Защото жестока е Съдбата...
Док


Мислим, че много неща зависят от нас, но нещо променя живота ни безвъзвратно.
Добра книга си избрал за коментар. А фразата ти е единия от отговорите на въпроса: Имаме ли избор? И можем ли да реагираме ако НЕЩОТО избере нас. И клошарите са тема където рефлексиите върху този въпрос се фокусират.
Животът продължава. Също възможен отговор на въпроса: Наистина ли Животът продължава? Или просто съществуването не прекъсва, когато Животът си е отишъл?
Да имаме вяра въпреки трудностите. Отново възможен отговор. Защото има и друг. Вярата не е ли просто лесен начин да не си признаем, че пътят, който сме избрали се е оказал без изход?

Една сериозна белетристика! За жалост и около този роман, както и около другите книги на “неизвестните” автори не ще се вдигне медиен шум, нито словославене. Защото авторите, “назначени” за писатели, ще се разсърдят, ще им бъде нарушено самовлюбеното спокойствие и ще лъсне некадърността им покрита с варак…

Заслужава внимание и рецензията на Борислав Гърдев: »

Жанр Белетристика
Размер 14,5 х 20 cm
Страници 220 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word