Ново
Царевец.

Царевец.

Патриаршеският комплекс
ISBN: 978-619-00-1543-7
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Уважаеми читателю,

Пред теб са 74 изцяло и уникално илюстровани страници, които ще те отведат в магията на историческата крепост Царевец в Историческата и духовната столица на България – Велико Търново.

Книгата е създадена на базата на триизмерна визуализация на крепостта, с много изображения и пояснения за облика на Царевец и по-подробно за Патриаршеския комплекс. Тя предлага информация и факти за величието на Търновград, и неповторима разходка през запазените средновековни изображения, Патриаршеския комплекс, мистичния кладенец, най-интересното от средновековния живот и Четвъртоевангелието на цар Иван Александър.

В книгата ще намериш и карта на комплекса като бонус. В съдържанието има поставени QR кодове, които ще те отвеждат е до 360 градусови панорамни снимки или до видео -клипове за още по-добра визуализация и автентичност.

Фактите са достоверни, а интерпретацията им е плод на мои дългогодишни проучвания, консултации с водещи археолози и историци. Книгата е първа от поредица, насочена към широката аудитория с цел да покаже как всъщност е изглеждала столицата на Второто Българско царство. С удоволствие повдигам завесата на немалко мистерии от българския исторически живот и величието на Търновград. 

Благодаря за доверието!

Жанр История / Археология
Страници 72 страници
Размер 21 x 29 cm
Подвързия Твърда подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word