Яворов и Лора. Мистерията на една гибел. Револвер и отрова. Том ІІ

Яворов и Лора. Мистерията на една гибел. Револвер и отрова. Том ІІ

ISBN: 978-954-400-864-2
Продуктът не е наличен.

Прибързаните устни заключения на лекари в моргата и непоследователните действия на съдебния следовател предизвикват объркване и противоречиви мнения за драмата на автора на "Подир сенките на облаците".

Вестниците "Дневник", "Утро", "Вечерна поща", "Пряпорец" и др. изнасят интересни подробности, довели до изстрелите във фаталната нощ.

Яворов предлага на Дора К. Грозева да се оженят, като смятал, че ще успее да убеди Лора и Михаил Кремен за това неочаквано решение.

Едно възможно заминаване за Париж е щяло да се окаже спасително, но защо Лора се отказва да пътува?

И вторият том на "Револвер и отрова" на документално-публицистичния роман "Яворов и Лора. Мистерията на една гибел" съдържа богат и разтърсващ материал за епохата на двете балкански войни, националната катастрофа и съдбата на най-големия български поет. Като изследва шокиращите факти, Стефан Коларов разкрива интригите и страстите, предизвикали страшната трагедия, която продължава да вълнува след един век.

Жанр Литературознание / Езикознание, Културология
Размер 15 х 22 сm
Страници 416 страници
Подвързия Твърда подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word