Ново
Високорискови полицейски операции в затворени пространства

Високорискови полицейски операции в затворени пространства

ISBN: 978-619-00-1571-0
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Книгата „Високорискови полицейски операции в затворени пространства“ е плод на дългогодишна практика и сблъскване с проблеми в областта на науката за специалната полицейска тактика. Без претенция за изчерпателност и всеобхватност, тя има за цел да обобщи и систематизира традициите и новите тенденции в тактиката и по-специално – при операциите в затворени пространства.
Целевата аудитория са основно действащи служители и обучаеми в системите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната.
Марин Григоров


…Книгата е написанa на ясен език и с ясни твърдения. Не е оставено място за езиково неразбиране и оттам за разискване, почиващо на недоразумения. Логическата стриктност впечатлява, а на места доставя истинско удоволствие. С това книгата се отличава от издадените в специализираната литература за образование и обучение в сферата на сигурността.
Полк. доц. д-р Румен Маринов

…Трудът има своята практическа приложимост, като подходите, тактиката, техниките и процедурите, прилагани при тактически действия в затворени пространства, не само че могат да се използват от всички, работещи в тази област полицейски служители, но и че същият с основание може да се приеме за методологическа основа за ефективно управление на отделните тактически звена при провеждането на високорискови полицейски операции.
Подп. доц. д-р инж. Николай Илиев

Жанр Техническа литература
Страници 176 страници
Размер 17 x 24 cm
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word