Imkern! Aber wie?!

Imkern! Aber wie?!

ISBN: 978-954-400-387-6
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

ТАЙНАТА НА МАСОВОТО ИЗМИРАНЕ НА ПЧЕЛИТЕ

„Проблемите, с които се занимавам в тази книга, са много и различни, но все пак имат връзка помежду си. Моята цел не е да получавам мед. Медът идва и без това, след като работиш усърдно. Ако ние отглеждаме здрави пчели и не разрушаваме природата, не е необходимо дори да си задаваме въпроси като кога и при какви обстоятелства ще изчезнат пчелите. Но факт е – свръхпродукция и алчност са вредителите в настоящия век. Природата е ограбвана.

С моята книга целя да накарам читателя да се замисли. Убеден съм, че все някога замислянето ще се превърне в действие. Това е, от което хората се нуждаят. Положително да мислят и да действат в полза на природата. Иначе..., когато пчелите изчезнат, кръговратът в природата ще бъде прекъснат и целият живот на земята ще изчезне. Такава реалност не е приятна даже за мислене. Затова е хубаво да действаме още сега.”

Никола Беров

 

Рецензия за книгата от Gerhard Engleitner

 

Жанр Бизнес / Икономика, Техническа литература
Размер 15 х 22 сm
Страници 280 страници
Подвързия Мека подвързия
Език Немски
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word