Записки по българските възстания. том 1-3

Записки по българските възстания. том 1-3

ISBN: 978-954-400-112-4
Продуктът не е наличен.

Днес не сме в състояние да си представим нашата литература без Захарий Стоянов, не е възможно да си представим журналистиката ни без него. Не е възможно да си представим българската историография без фигурата и творчеството на котленския овчар. Той е навред. И където и да се намира, винаги излиза напред – на огневата линия на събитията, оставяйки личния си отпечатък. Съвременниците му се съобразяват с него. Потомството го помни. С преклонение. (Ефрем Ефремов)

Уникално издание на "най-важната българска книга", възпроизвеждащо точно първото издание, като са премахнати всички "наноси на времето" - направени впоследствие поправки, редакционни промени и съкращения.
Трите тома са поместени в масивен футляр и са придружени от книгата "Дявол на кантар" на доц. д-р Иван Русков, която представлява "Приписки към Записките" - тълкувания и обяснения, речници и справочници за личностите, географските имена и понятията, споменати в произведението на Захарий Стоянов.

Жанр История / Археология, Спомени / Мемоари
Размер 17 x 24 cm
Страници 986 страници
Подвързия Твърда подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word