Ристо Рапа и ужасният салам 

Ристо Рапа и ужасният салам 

ISBN: 978-954-775-715-8
Продуктът не е наличен.

Превод от финландски Маргарита Видиновска

Илюстрации Сами Тойвонен и Айно Хавукайнен

Ристо и Рауха тръгват на път за Унгария да търсят подходящ салам за нуждите на Рауха, тъй като саламът със зелен пипер не я удовлетворява. Техният приятел господин Линдберг им помага при уреждане на пътуването. Отначало всичко тръгва добре, докато господин Линдберг се сеща, че кучето му е останало само вкъщи и той трябва да се върне веднага със следващия полет. Господин Линдберг дава указания на Рауха и Ристо как да намерят Буда Пьоркьолт, мъжът който ще им помогне да купят саламите. До Пьоркьолт обече не се стига така лесно особено, когато едната обувка и портмонето са изчезнали.

А когато няма пари да се плати голямата сметка в ресторанта – трябва да се потрудиш в кухнята. Рауха успява да компенсира нарушението с миене на съдове в ресторанта. Когато се опитва да избяга – се озовава на разпит в полицията.
За щастие Ристо се запознава с много известен финландски пианист, който започва голяма кампания за освобождаването на Рауха. И накрая всички са заедно и щастливи. Намира се и нов артикул за продажба – не салами, а срекмета.

 

Жанр Белетристика
Размер 17 x 24 cm
Страници 96 страници
Подвързия Твърда подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word