Ново
Синьо слънце

Синьо слънце

ISBN: 978-619-00-1578-9
Цена :
Отстъпка от сайта:
Цена за Вас:

Младо семейство изоставя големия град и се установява в живописно село край морето. Ева и Леон са успели в професиите си хора, но тежката болест на техния син Давид  коренно променя живота им. Ева изоставя кариерата си на  музикант и се отдава изцяло на детето, а Леон се изправя пред непосилната задача да се справи с вътрешните си проблеми и оцеляването на семейството. Късната есен носи монотонността и тишината на дните, събуждани единствено от звуците на пианото и грохота на морето. Обезсърчена от поведението на мъжа си, Ева трябва да се бори и с болестта на детето. В дните на сериозни изпитания за семейството, в къщата започват да се случват странни неща. Поредица от загадки и мистерии отключват  скрити спомени и поставят въпроси, свързани с миналото. Неподозирани  съдбовни връзки и срещи разгръщат нова страница в живота на семейство Елиадис. Дали някои човешки грешки са достатъчно основание да преосмислим нашите избори? Дали да изберем чувството за вина или да преоткрием нова истина, която би могла да ни направи по-човечни и по-мъдри?

„Синьо слънце“ е психологически роман за болезнените конфликти, които хората преодоляват, търсейки пътя към разбирането и подкрепата. Той е третият роман на авторката след „Прекъснати връзки“ и „Гласът на северния вятър“.

Жанр Белетристика
Страници 172 страници
Размер 14,5 х 21,5
Подвързия Мека подвързия
Език Български
Полезно
В този раздел можете да получите полезна информация за процеса на издаването, терминологията и основните понятия в печатния процес, ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета, за да подготвите добре файловете си за печат.

Използване на FTP

Речник

Издаване на книга във Фабер

Как да подготвим за печат файлове от MS Word