An Overdose

An Overdose

ISBN: 978-954-400-538-2
Price :
Your discount:
Your price:
Rating 0.0
All comments (0)

Един роман явление. Прочетете този странен и разтърсващ роман. Той се чете на един дъх и е толкова истински, сякаш авторът е един от участниците в него.
Докато го четях, се чудех откъде авторът познава толкова добре езика и съдбите на своите герои.
В този роман има много достоверност и много болка. Тези, които наричаме отрепките на обществото, всъщност са жертви на времето и обстоятелствата, в които живеем. Те са умни, емоционални и искрени млади хора, прикрити зад външен цинизъм и отрицание на света. Те са много различни един от друг, но са се слели в едно мини-общество, поради еднаквостта на разочарованията и липсата на надежда за реализация.
Дрогата е само средство за илюзии, възможност за продължаване на съществуванието.
Не искам да разкривам сюжета на романа, но трябва да ви уверя, че той ще ви завладее с неочакваните си обрати, с естествения си разговорен език, със съвременния поглед към болестите на нашето време.
Иван Благоев – един от най-добрите белетристи – тук ни изненадва с един модерен, но непретенциозен роман, който има оригинална структура, която помага за поддържане на напрежението на сюжета, подобно на сериозен телевизионен сериал.
И най-важното – ненатрапчиво и естествено той достига до философски обобщения за човека и вселената и за вековната човешка мъдрост.

Недялко Йорданов

 

“Свръхдоза” е творба с потенциално широка читателска аудитория. Естетическите й качества говорят за професионална зрялост и висота в мисленето на автора. Става дума за манталитет, за измерения отвъд полосата на личната картина за света, в който живеем.

 

Genre Fiction
Size 14,5 х 20 cm
Pages 196 pages
Cover paperback
Language Bulgarian
Useful
In this section you can get useful information about the publishing process, terminology and basic concepts in the printing process, we will try to help you with some tips to prepare your files well for printing.

Using FTP

Dictionary

Publishing a book in Faber

How to prepare for printing files from MS Word