New Verses. In the Very Beginning

New Verses. In the Very Beginning

ISBN: 978-954-400-235-0
Price :
Your discount:
Your price:
Rating 0.0
All comments (0)

Предговорите на книги като тази са излишни. Думи свои аз за тази книга нямам. Защо са ви моите думи, като от следващата страница натам има купища по-хубави? Думи уплашени, думи мечтателни, думи обикновени, думи необходими.
Кой не знае Кайо, кой не е слушал за него?
Ти, който държиш в ръцете си тази книга, със сигурност знаеш Кайо. И дори да си се отказал от поезията, подобно мен, защото поезията в своята същност е една такава лигава и интровертна, дори да си отдавна инжектиран с хапче за реалност, с риск да заболееш от мечти, ще посегнеш към тези думи, няма да се стърпиш. Ще се напиеш с тях, ще се разплачеш, ще се развеселиш, ще си кажеш: „Вярно бе...”, за миг ще си помислиш, ето развалих се, все още не съм пораснал, все още харесвам поезия, и после, когато тази книга свърши, ще разбереш, че си се объркал. Че това не е просто поезия, това е живот. И още си цял, свестен, сериозен човек, даже по-цял отпреди, по-правилно сглобен, и че хапчето ти за реалност още бачка. Защото думите на Кайо са РЕАЛНОСТ. Те са думи, които преминават през главите на всеки от нас, само че ние не можем да ги подредим толкова простичко и прекрасно като него.

(из предговора на Ваня Щерева)

Ето и кадри от премиерата на книгата в Culture beat:

Genre Poetry
Size 15 х 22 сm
Pages 72 pages
Cover paperback
Language Bulgarian
Useful
In this section you can get useful information about the publishing process, terminology and basic concepts in the printing process, we will try to help you with some tips to prepare your files well for printing.

Using FTP

Dictionary

Publishing a book in Faber

How to prepare for printing files from MS Word