Der Turm

Der Turm

ISBN: 978-954-9621-52-5
Product is not available.
Rating 0.0
All comments (0)

История от една потънала страна

Музикални изпълнения и литературни четения вкъщи, събирания на интелектуалци: вилният квартал на Дрезден, макар и отдавна покрит със сив слой от реално съществуващия социализъм, прави опит да живее другояче. Тук се коментира примирено, но с чувство за хумор крахът на един обществен строй, в който образовани граждани всъщност не са предвидени.
В забележителния си епос, достигнал в Германия милионен тираж и донесъл на автора много литературни награди, Уве Телкамп създава монументална панорама на последните години на ГДР, в която водовъртежът на ревлюцията от 1989-а увлича със себе си представители на три поколения и срутва Кулата от слонова кост.

Шедьовър, излязъл изпод перото на голям майстор: Ако един ден някой пожелае да узнае как точно се е живяло в последните години на някогашната ГДР, а и на останалите страни от Източния блок, ще е достатъчно да прочете романа на Уве Телкамп.

Зюддойче Цайтунг

Книга, която спира дъха.

Литерарише Велт

Дързост, каквато германски автори не са проявявали от години.

Франкфуртер Алгемайне Цайтунг
Genre Fiction
Size 13 х 20 cm
Pages 976 pages
Cover hard cover
Language Bulgarian
Useful
In this section you can get useful information about the publishing process, terminology and basic concepts in the printing process, we will try to help you with some tips to prepare your files well for printing.

Using FTP

Dictionary

Publishing a book in Faber

How to prepare for printing files from MS Word